Satellitvej 10, 8700 Horsens

Find vej

Brimas A/S vinder stor ordre til offshore-industrien

31/8 - 2009


Virksomheden har netop fået en stor ordre til offshore-industrien, hvor arbejdet består i bearbejdning og termisk sammenføjning af Duplex stål.

Projektleder Jakob Hansen udtaler >> Vi har igennem det sidste år haft et tæt samarbejde med kunden i forbindelse med konstruktion og styrkeberegning af emnerne. Det har været utrolig spændende at være med i produktudviklingen fra start til slut. Samtidig har det været en fornøjelse at kunne kombinere virksomhedens ingeniørmæssige kompetencer med produktionens viden og knowhow indenfor bearbejdning af højstyrkestål. <<.

Ny investering

I forbindelse med den førnævnte ordre har det været nødvendigt at investere i en ny traverskran til at håndtere de tonstunge emner.

Det er fuldstændig afgørende for virksomheden at have det rigtige løfteudstyr, således at virksomheden fortsat ligger helt i top, når den vurderes på arbejdsmiljø.

En kombination af et rigtig godt fysisk og psykisk arbejdsmiljø samt nogle spændende specialopgaver har gjort Brimas A/S til en attraktiv arbejdsplads – og sådan skal det vedblive at være, slutter direktør Peter Iversen.

Kilde: Metal Supply