Satellitvej 10, 8700 Horsens

Find vej

Hos Brimas er vi specialister i pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning i rustfrit stål, aluminium og jern. 

Virksomheden blev grundlagt i 1998 og har mange års erfaring med at løse specialopgaver til en stor del af industrien i Danmark, Tyskland og norden. 

Vi samarbejder med virksomheder fra et væld af forskellige brancher og industrier, og vi er stolte af, at vi til stadighed har fingeren på pulsen, og dermed holder os opdaterede på de nyeste teknologier og den seneste viden, når det drejer sig om pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning.

På den måde er vi altid klædt på til at levere et godt resultat – uanset opgavens omfang og karakter. Pladebearbejdning dækker over flere forskellige bearbejdningsmetoder, bl.a. laserskæring, kantbukning, pladeafgratning og svejsning. Med vores computerstyrede og automatiserede maskiner kan vi bearbejde emner præcist og effektivt. Stabilitet, kvalitetsbevidsthed og fleksibilitet er nøgleord for os, hvilket vores moderne maskinpark og vores store fokus på at engagere specialuddannede medarbejdere gerne skulle afspejle. Vi beskæftiger os primært med pladebearbejdning i tyndplade fra 1 mm til 10 mm, men arbejder i pladetykkelser på op til 25 mm.

Ingen opgave er for stor eller for lille

Pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning hos Brimas består som regel af laserskæring, pladeafgratning, kantbukning og svejsning, men kan derudover samtidig indeholde mange andre forskellige processer, såsom gevindskæring, undersænkninger og forskellig former for overfladebehandling, såsom glasblæsning, bejdsning, galvanisering, aluksering, maling m.v. Ved hjælp af en toptunet maskinpark og en høj digitaliseringsgrad, er vi specialiserede og optimerede til at håndtere specialopgaver med lav seriestørrelse. Vi er med andre ord specialister i enkeltstyksproduktion. Når det er sagt, kan vi som eksperter inden for pladebearbejdning naturligvis også varetage større serier i både 100, 1000 og 10000 stykantal. Dermed er ingen opgave hverken for stor eller for lille for os, og vi går altid ind til opgaverne med lige dele løsningsorienteret fleksibilitet, omstillingsparat professionalisme og faglig stolthed. Pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning er en smal sag for os, og såfremt du ønsker det, kan vi forud for din ønskede produktion naturligvis fremstille prototyper af dine tyndpladebearbejdede produkter – uanset om du har en klar idé om, hvad du ønsker produceret, eller har brug for professionel sparring først.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

+45 76 25 90 30 mail@brimas.dk

Pladebearbejdning i branchens bedste maskinpark

Vi er enormt stolte af vores højteknologiske maskinpark, hvor vores dygtige og specialiserede medarbejdere arbejder i nogle af landets mest moderne produktionsfaciliteter. Dette gør det muligt for os at imødekomme vores kunders behov og ønsker både effektivt og grundigt – også når snakken falder på pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning. Maskinparken er blandt branchens fineste, og den består blandt andet af tre laserskæremaskiner og fire CNC-kantbukkere, herunder en helt ny 250 tons Bystronic med bukkehjælp og ekstra bom-åbning. Kombinationen af erfarne medarbejdere og en specialiseret og alsidig maskinpark gør, at vi kan garantere et sikkert, solidt og ensartet resultat på din opgave. Vi reagerer hurtigt og leverer altid til tiden – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
Vi hører hellere end gerne fra dig på telefon 76 25 90 30 eller e-mail mail@brimas.dk, hvis du brænder inde med nogle spørgsmål vedrørende pladebearbejdning og tyndpladebearbejdning, eller mener, at vi er lige præcis den samarbejdspartner, som du står og mangler. Vi er er altid garant for en uforpligtende snak, ligesom vi naturligvis også gerne kommer med et godt tilbud, hvis du ønsker det. Kundetilfredshed er alfa og omega for os, og vi gør derfor en dyd ud, af at du som kunde altid føler dig i trygge hænder hos os – lige fra den indledende samtale til det endelige slutprodukt. Vi glæder os til at hjælpe dig med din opgave!

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Send din ordre eller forespørgsel - vi svarer inden for 24 timer

+45 76 25 90 30 ordre@brimas.dk