Satellitvej 10, 8700 Horsens

Find vej

BRIMAS er førende inden for CNC drejning

Vi er førende inden for CNC drejning og CNC fræsning på mange fronter: vores højteknologiske drejebænke og fræsere kører på topmoderne CAM-software, der giver fleksibilitet, effektivitet og præcision, og vores maskiner er opsat til både at køre patronarbejde og masseproduktion med stangautomat. Hvad end det er få styk eller større serier, så kan vi fremstille den højeste kvalitet med den bedste produktivitet ‒ det gør vi til kundens fulde tilfredshed. Som totalleverandør af specialopgaver i stål, kan vi vælge lige præcis den form for bearbejdning, der giver det bedste produkt til den bedste pris. Du får optimal og professionel rådgivning, når du er i kontakt med vores teknikere i PTA-afdelingen – alle har en håndværksmæssig baggrund indenfor metalbranchen.

 

Hvilket udstyr bruger vi?

Vores drejebænke er blandt andet udstyret med både subspindel, y-akse, stanglader, emnegriber med transportbånd, samt automatisk værktøjsopmåling, der gør vores drejebænke til effektive multi-bearbejdningsmaskiner. Vores drejebænke kan altså udføre flere processor på samme tid. F.eks. kan de lave emner, hvor der både fræses og drejes, og dermed bearbejde emner helt færdige i en og samme opspænding. Det er fleksibelt, effektivt og tidsbesparende.

Hvad er CNC drejning?

Computer Numerical Control, forkortet til CNC, referer til computerinstruerede produktionsmaskiner, der kan fremstille mange komplekse og ensartede emner i forskellige materialer. Materialerne der bearbejdes, kan være mange, men hos Brimas bearbejder vi kun rustfri stål, aluminium, jern og plast. CNC Drejning er en spåntagende proces, hvor diameteren på et stangmateriale reduceres via et skærende og/eller roterende værktøj, samtidig med at materialet roterer. CNC drejning er særligt egnet til at producere konkave og konvekse profiler, såsom aksler, hjul, valser, cylindere mm. Processen er enormt effektiv og præcis.

 

Hvornår benyttes CNC drejning?

Med CNC drejning er næsten alt muligt i forhold til geometri. Den automatiserede proces gør drejningen enormt effektiv, hurtig og er samtidig optimal til at fremstille mange ensartede emner.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

+45 76 25 90 30 mail@brimas.dk

Landets foretrukne CNC drejning underleverandør

Siden vi blev grundlagt i 1998 har vi ikke set os tilbage, og da vi i 2019 overtog virksomheden Svend Hansen & Søn, udvidede vi samtidigt vores kapacitet og kompetencer inden for spåntagende bearbejdning og CNC bearbejdning. Maskinfabrikken er nemlig førende inden for CNC fræsning og CNC drejning, og overtagelsen af virksomheden skete selvfølgelig med henblik på at blive industriens foretrukne underleverandør af specialopgaver i rustfrit stål, jern og aluminium. Vi har alle dage bestræbt os på at være en pålidelig, fleksibel og leveringssikker samarbejdspartner – og det har vi fortsat tænkt os at være. Så kontakt os på telefon 76 25 90 30, hvis du interesseret i at blive klogere på spåntagende bearbejdning. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende samtale om din opgave, og hvis du kontakter os i dag, vender vi tilbage med pris og estimeret leveringstid snarest. Vedlæg gerne CAD-filer ved henvendelse på e-mail ordre@brimas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er CNC drejning?

CNC drejning er en proces, hvor et arbejdsstykke roterer, mens et skæreværktøj skærer væk materiale for at skabe cylindriske dele. Den er computerstyret for nøjagtighed.

Fordele ved CNC drejning:

  • Høj præcision i fremstillingen
  • Effektiv til komplekse og gentagne opgaver
  • Mindre spild af materialer
  • Hurtig produktionstid

Hvordan anvendes CNC drejning?

Bruges til at fremstille præcise cylindriske dele i industrier som mekanik, rumfart og elektronik. Ideel til fremstilling af skruer, bolte, og andre roterende komponenter.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Send din ordre eller forespørgsel - vi svarer inden for 24 timer

+45 76 25 90 30 ordre@brimas.dk