Satellitvej 10, 8700 Horsens

Find vej

Åben i dag indtil 16:00

mail@brimas.dk

+45 76 25 90 30

Vi er eksperter i spåntagende bearbejdning

Hvis du leder efter en professionel samarbejdspartner til at løse dine opgaver, der kræver spåntagende bearbejdning, er du kommet til det helt rette sted. Hos Brimas har vi ikke blot ambitionen og erfaringen, men også ekspertisen til at hjælpe dig – uanset hvor i Danmark du befinder dig og i hvilken branche, du kommer fra. 

Vi tilbyder spåntagende bearbejdning på topmoderne CNC-drejebænke og CNC-fræsere, der alle er bestykket med store værktøjsmagasiner, automatisk værktøjsopmåling og i det hele taget designet og tilpasset til hurtig omstilling, der gør os både agile og effektive, uden at det går ud vores grundighed og det endelige resultat. Vores høje digitaliseringsgrad i hele virksomheden gør, at vi er en af landets mest moderne samarbejdspartnere. Med kombinationen af dine CAD-tegninger og vores CAD-CAM system er vi i gang med den spåntagende proces ganske kort tid efter, at vi har modtaget din ordre.

Speciale i enkeltstyksproduktion – kapacitet til mere

Vejen fra idé til virkelighed behøver hverken være lang eller kringlet, når du vælger os til at løse dine opgaver. For vores højteknologiske maskinpark, vores kompetente medarbejdere og vores mange års erfaring som virksomhed betyder, at vi klædt på til alle slags opgaver og udfordringer, når det drejer sig om spåntagende bearbejdning. Vi er specialiserede i enkeltstyksproduktion med en stor grad af fleksibilitet, der sikrer en hurtig omstilling og leveringstid. Samtidig er vi naturligvis også konkurrencedygtige på større serier. Vi arbejder udelukkende med materialer fra europæiske stålværker, der gør, at kvaliteten på alle vores emner er i top. Ud over altid at være garant for et godt og prisvenligt slutresultat, sætter vi en stor ære i, at du som kunde får en god og tryg oplevelse allerede fra de indledende samtaler. Vi går derfor struktureret og løsningsorienteret til værks, ligesom vi altid sørger for at have en tæt dialog med vores kunder – uanset opgavens størrelse eller beskaffenhed.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

+45 76 25 90 30 mail@brimas.dk

Landets foretrukne underleverandør

Siden vi blev grundlagt i 1998 har vi ikke set os tilbage, og da vi i 2019 overtog virksomheden Svend Hansen & Søn, udvidede vi samtidigt vores kapacitet og kompetencer inden for spåntagende bearbejdning og CNC-bearbejdning. Maskinfabrikken er nemlig førende inden for CNC-fræsning og CNC-drejning, og overtagelsen af virksomheden skete selvfølgelig med henblik på at blive industriens foretrukne underleverandør af specialopgaver i rustfrit stål, jern og aluminium. Vi har alle dage bestræbt os på at være en pålidelig, fleksibel og leveringssikker samarbejdspartner – og det har vi fortsat tænkt os at være. Så kontakt os på telefon 76 25 90 30, hvis du interesseret i at blive klogere på spåntagende bearbejdning. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende samtale om din opgave, og hvis du kontakter os i dag, vender vi tilbage med pris og estimeret leveringstid snarest. Vedlæg gerne CAD-filer ved henvendelse på e-mail ordre@brimas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Send din ordre eller forespørgsel - vi svarer inden for 24 timer

+45 76 25 90 30 ordre@brimas.dk