Satellitvej 10, 8700 Horsens

Find vej

Eksperter i CNC-bearbejdning

BRIMAS er eksperter i spåntagende bearbejdning. Vi tilbyder CNC-bearbejdning på topmoderne CNC-drejebænke og fræsere, hvilket giver os mulighed for at levere højteknologiske, præcise og effektive løsninger. Vi har ikke blot ambitionen og erfaringen men også ekspertisen til at hjælpe dig ‒ uanset hvor I Danmark, du befinder dig, og hvilken brancher du kommer fra. Alle vores CNC-maskiner er udstyret med værktøjsmagasiner og automatisk værktøjsopmåling, som gør dem enormt effektive, agile og tilpasset enhver opgave.

 

Hvad dækker CNC-bearbejdning over?

CNC er en forkortelse for Computer Numerical control. Det refererer til produktionsmaskiner, der vha. computerinstrukser kan fremstille mange ensartede og komplekse emner. BRIMAS bearbejder primært i rustfri stål, jern og aluminium, men bearbejder også emner i andre metaller samt plast. Vi anvender markedets førende CAM-software, hvilket gør afdelingen for spåntagende bearbejdning enormt effektiv, specielt i forhold til emneprisen på lave stykantal.

Speciale i enkeltstyksproduktion – kapacitet til mere

Vejen fra idé til virkelighed behøver hverken være lang eller kringlet, når du vælger os til at løse dine opgaver. For vores højteknologiske maskinpark, vores kompetente medarbejdere og vores mange års erfaring som virksomhed betyder, at vi klædt på til alle slags opgaver og udfordringer, når det drejer sig om spåntagende bearbejdning. Vi er specialiserede i enkeltstyksproduktion med en stor grad af fleksibilitet, der sikrer en hurtig omstilling og leveringstid. Samtidig er vi naturligvis også konkurrencedygtige på større serier. Vi arbejder udelukkende med materialer fra europæiske stålværker, der gør, at kvaliteten på alle vores emner er i top. Ud over altid at være garant for et godt og prisvenligt slutresultat, sætter vi en stor ære i, at du som kunde får en god og tryg oplevelse allerede fra de indledende samtaler. Vi går derfor struktureret og løsningsorienteret til værks, ligesom vi altid sørger for at have en tæt dialog med vores kunder – uanset opgavens størrelse eller beskaffenhed.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

+45 76 25 90 30 mail@brimas.dk

Landets foretrukne underleverandør

Siden vi blev grundlagt i 1998 har vi ikke set os tilbage, og da vi i 2019 overtog virksomheden Svend Hansen & Søn, udvidede vi samtidigt vores kapacitet og kompetencer inden for spåntagende bearbejdning og CNC-bearbejdning. Maskinfabrikken er nemlig førende inden for CNC-fræsning og CNC-drejning, og overtagelsen af virksomheden skete selvfølgelig med henblik på at blive industriens foretrukne underleverandør af specialopgaver i rustfrit stål, jern og aluminium. Vi har alle dage bestræbt os på at være en pålidelig, fleksibel og leveringssikker samarbejdspartner – og det har vi fortsat tænkt os at være. Så kontakt os på telefon 76 25 90 30, hvis du interesseret i at blive klogere på spåntagende bearbejdning. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende samtale om din opgave, og hvis du kontakter os i dag, vender vi tilbage med pris og estimeret leveringstid snarest. Vedlæg gerne CAD-filer ved henvendelse på e-mail ordre@brimas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Send din ordre eller forespørgsel - vi svarer inden for 24 timer

+45 76 25 90 30 ordre@brimas.dk