Satellitvej 10, 8700 Horsens

Find vej

Med en Fladder afgratningsmaskine eller Fladder afgrater, får man den mest optimale afgratning af plader.

Brimas A/S råder over branchens bedste maskine inden for afgratning af plader. Pladeafgratning har tidligere været en meget dyr proces, idet afgratningen skulle laves manuelt. Med en fladder afgratningsmaskine kan man nu afgrate emner til langt billigere priser - typisk ganske få kroner pr. emne.

I forbindelse med, at Fladderen er blevet mere kendt i branchen, er der opstået et "nyt ord" til, at beskrive pladeafgratning på, nemlig fladderering. Hos Brimas A/S ser vi stadig flere maskinteknikkere og ingeniører der bruger betegnelsen Fladderering om den overflade der ønskes på emnet.

Brimas A/S er en af de foretrukne underleverandører til bearbejdning af rustfri stål til fødevarerindustrien. Det er en branche der stiller stadig større krav til kvaliteten på deres produkter herunder, at alle emner er gratfrie.

Hos Brimas A/S sendes emner fra laserskæring som udgangspunkt gennem virksomhedens Fladder afgratningsmaskine for, at undgå grater og samtidig sikrer en høj finish på de laserskårne emner.

Udover afgratning på rene bejdsede plader, kan Fladderen også afgrate plader med folie således, at det er muligt, at pladeafgrate en slebet eller børstet rustfri plade.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

+45 76 25 90 30 mail@brimas.dk

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Send din ordre eller forespørgsel - vi svarer inden for 24 timer

+45 76 25 90 30 ordre@brimas.dk