Satellitvej 10, 8700 Horsens

Find vej

Vi er førende inden for CNC fræsning

Vores højteknologiske fræsere kører på det førende CAM-software på markedet, der giver effektivitet, præcision og fleksibilitet. Vores maskiner er opsat til både at køre masseproduktion med stangautomat men også patronarbejde. Vi fremstiller emner med den højeste kvalitet med de mest effektive løsninger ‒ det gør vi til kundens fulde tilfredshed ‒ lige meget om det er få styk eller større serier, der produceres. Vi kan vælge lige præcis den form for bearbejdning, der giver det bedste produkt til den bedste pris, da vi også er totalleverandør af specialopgaver i stål. Du får optimal og professionel rådgivning, når du er i kontakt med vores teknikere i PTA-afdelingen – alle har en håndværksmæssig baggrund indenfor metalbranchen.  

CNC fræsning ‒ kort fortalt

Til forskel for CNC drejning, så roterer selve emnet ikke ved CNC fræsning: her er det et roterende værktøj, der fjerner det overskydende materiale fra emnet, indtil den ønskede form opnås. Hos BRIMAS bearbejder vi primært i rustfri stål, jern og aluminium, men bearbejder også emner i andre metaller samt plast.  

 

Hvornår benyttes CNC fræsning?

Mulighederne med CNC fræsning er enorme. Brimas anvender markedets førende CAM-software, hvilket gør afdelingen for spåntagende bearbejdning enormt effektivt ‒ specielt i forhold til emneprisen på lave stykantal. CAM-software omdanner/bruger CAD-filer til automatisk programmering af CNC maskiner, således at operatøren lynhurtigt kan igangsætte emner i maskinerne. Den effektive programmering gør at operatøren ikke skal bruge så lang tid på programmering af emner/maskiner som man tidligere brugte med "klassisk" ISO-programmering. Har du CAD-filen, så klarer vores maskiner resten.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

+45 76 25 90 30 mail@brimas.dk

Landets foretrukne CNC Fræsning underleverandør

Siden vi blev grundlagt i 1998 har vi ikke set os tilbage, og da vi i 2019 overtog virksomheden Svend Hansen & Søn, udvidede vi samtidigt vores kapacitet og kompetencer inden for spåntagende bearbejdning og CNC bearbejdning. Maskinfabrikken er nemlig førende inden for CNC fræsning og CNC drejning, og overtagelsen af virksomheden skete selvfølgelig med henblik på at blive industriens foretrukne underleverandør af specialopgaver i rustfrit stål, jern og aluminium. Vi har alle dage bestræbt os på at være en pålidelig, fleksibel og leveringssikker samarbejdspartner – og det har vi fortsat tænkt os at være. Så kontakt os på telefon 76 25 90 30, hvis du interesseret i at blive klogere på spåntagende bearbejdning. Vi tager hellere end gerne en uforpligtende samtale om din opgave, og hvis du kontakter os i dag, vender vi tilbage med pris og estimeret leveringstid snarest. Vedlæg gerne CAD-filer ved henvendelse på e-mail ordre@brimas.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er CNC Fræsning?

CNC fræsning er en fremstillingsproces, hvor et roterende skæreværktøj fjerner materiale fra et fastspændt emne for at forme det i ønsket design. Den styres af computerprogrammer, som garanterer præcision og kompleksitet i design.

Fordele ved CNC Fræsning:

  • Høj præcision og ensartethed i delene
  • Kan producere komplekse former og design
  • Øget effektivitet og hastighed sammenlignet med manuel bearbejdning
  • Fleksibilitet i fremstilling af små og store serier

Hvordan anvendes CNC Fræsning?

Anvendes i forskellige industrier som bil, luftfart, medicin og elektronik til at fremstille præcise komponenter som motordele, prototyper og komplekse maskindele.

Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål

Send din ordre eller forespørgsel - vi svarer inden for 24 timer

+45 76 25 90 30 ordre@brimas.dk